Geniet van onze service

picture90948

MITSUBISHI KOETSWERK

Uw Mitsubishi vertrouwt u natuurlijk niet zomaar toe aan de eerste de beste. Zeker wanneer u onverhoopt schade rijdt, is het goed te weten dat u kunt vertrouwen op de merkspecialisten die uw auto door en door kennen. Wij beschikken over de juiste apparatuur en mensen om u vakkundig en professioneel van dienst te zijn.

picture90948[2]

MITSUBISHI AIRCO SERVICE

Dankzij airconditioning rijdt u prettiger en ook veiliger. Regelmatige controle door onze vakmensen garandeert het perfect functioneren van de airconditioning. Speciale reiniging is eveneens noodzakelijk om af te rekenen met schimmels en stank in het ventilatiesysteem. De koele lucht van de airco zorgt voor condens in het ventilatiesysteem. In de donkere en vochtige ruimte ontstaan makkelijk schimmels, wat vaak voor een vervelende geur in de auto zorgt. Voorkom schimmelgroei in het ventilatiesysteem van uw auto. Wij reinigen het gehele ventilatiesysteem met een schimmelwerend middel. Daarnaast inspecteren onze vakmensen de werking van de airconditioning. Dan weet u zeker dat uw Mitsubishi klaar is voor veel frisse, prettige en veilige kilometers.

picture03147[2]

MITSUBISHI BANDEN SERVICE​

Welke band past het beste bij uw Mitsubishi en bij uw wensen? Wij weten het antwoord. Want alleen bij ons werken vakmensen die alles weten van uw auto. Op basis van uw voorkeuren (prijsklasse en rijkarakteristieken) selecteren wij trefzeker de juiste band die geschikt is voor uw Mitsubishi. De prijs is bovendien altijd scherp – en zonder extra verrassingen achteraf!

picture03147[1]

MITSUBISHI OWNERS CARD

Een aangename, betrouwbare en veilige band met uw nieuw Mitsubishi voertuig. Op de achterkant vindt u meer informatie over het Mitsubishi Assistance Program (MAP), waarop u 24 uren per dag, 7 dagen op 7, beroep kan doen. Via de code van uw owners card vindt u steeds de meest nauwkeurige en actuele onderhoudsinformatie en een overzicht van de huidige toestand van uw voertuig.

PECHVERHELPING & TAKELDIENST

24/24 - 7/7 - TEL: 051 50 19 81

VERVANGWAGENS

Indien nodig stellen wij een vervangwagen of zelfs fiets tot uw beschikking.

Op zoek naar een topokkazie?

Tweedehands wagens van de merken Audi, Volkswagen, Mercedes en Mitsubishi.